Hívjon:
Qr Code
Az adott ügy határozza meg a költségeket.

Ahoz, hogy a megbízó pontos információval rendelkezzen a feltárandó ügy költségéről több szempontot is ismerni, ismertetni kell. Először is nem minden megbízás vállalható el. Ha egy megbízást ügynökségünk nem vállal el, akkor nincs is mit beszélni az árról. Másodszor, ha az ügy vállalható, akkor a megbízói igényeket meg kell ismerni. Sok olyan gyakorlati tényező van egy feladatnál ami akár többlet költséggel is járhat. Ezeket mi minden esetben egyeztetjük a megbízóval, és Ő dönt. Előfordulhat az is, hogy az ügy feldolgozása során olyan tényezők, események, személyek kerülnek látókörbe akik szerepe érdekes lehet, ez szintén döntési pontot jelent a megbízó számára.

Szempontok melyek a munka során felmerülnek:

Számunkra a megbízó érdeke a fontos. Nem vállaljuk el a jogszabályi kereteken túlmutató ügyeket még akkor sem, ha azok esetleg végtelenül egyszerűek lennének. A lehetőség szerinti legnagyobb részletességgel tárjuk fel a megbízó igényének figyelembe vételével a vizsgált ügyet, de a feltárás mélysége költséget is jelent melyet csak akkor végzünk el, ha a szerződéses keretek között a megbízónk ezt vállalja. Szakterületünkön erre tipikus példa a határon átnyúló vizsgálatok esetei.

Minden ügy vizsgálata előtt egyeztetésre kerülnek a fix és a felmerülhető költségek, illetve azok a pontok, ahol további egyeztetésre, döntésre van szükség.

Akciók


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /chroot/home/bgonenin/nyomozo.eu/html/modules/mod_articles_news_adv/mod_articles_news_adv.php on line 20
Ha tudni szeretné azt amiben kétségei vannak.

A feladat, a ráfordítás, a szükséges információ és még sok szempont határozza meg, hogy egy munka milyen költségvetés mellett végezhető el. Értelemszerűen van olyan információ igény amely bármilyen ráfordítás mellett sem szerezhető meg, illetve a megszerzése nem ér annyit mint amennyiben ez kerül.

A mozaik minden elemét érdemes összeszedni és összeragasztani ahhoz, hogy egy reális képet lehessen alkotni. Ez a feladat ügyenként más-más részekből áll össze.

Hasznos információk


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /chroot/home/bgonenin/nyomozo.eu/html/modules/mod_articles_news_adv/mod_articles_news_adv.php on line 20

Kifizetések

TELJESÍTÉSEK VALÓSÁGA

Költségvetési-, pályázati vagy hitelösszegek kifizetési előtt érdemes a valós teljesítéseket vagy felhasználási célokat tényszerűen ellenőrizni.

Üzleti biztonság

Kikre számíthat

A stabil működés alapja az üzleti biztonság, ennek sok tényezője van. Önnél minden rendben? Teszteljük le.

Tudta?

Az áru útja lehet hosszadalmas, problémás, veszélyes, kockázatos. Ha szeretné tudni az igazat az útról amíg Önhöz ér, akkor nem árt néha-néha leellenőrizni a teljes szállítást, a rakodást, a logisztikát, a várakozási időket, a vámkezelést, a valódi szavatosságot, stb...

Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.