Hívjon:
Qr Code

Nincs egyszerűbb információszerzés mint a saját embert beültetni a konkurenciához. Két fizetést kap, hozza a "híreket" és ha eljön az idő megakasztja az alkalmazott technológiát, folyamatokat. Tiszta ügy, ha jönnek a problémák, akkor nincs idő a konkurenciával foglalkozni és ez neki csak jó.

Kémet vesz fel?

A technika korában az ipari kémkedés alapvető eszköze a számítógép. Kiemelten fontos, hogy az informatikai rendszerek biztonsága megfelelő legyen. Megbízóink számára átvilágítjuk a használt informatikai struktúrát, megkeressük a hiányokat és kockázati pontokat. A döntés a Megbízóé, engedi szivárogni a titkokat vagy bezárja a rendszerét.

Az információ érték

Ha menni kell, akkor nem látványosan, nem feltünően, hanem hatékonyan, pontosan és diszkréten. A járművek mások és mások, nem lehetnek mindig azonosak, viszont gyorsak és erősek, mert ha menni kell akkor menni kell...

ELVESZNI A FORGALOMBAN

Oldjuk meg okosba, tartja a jó Magyar szokás. Egy kis önerő, egy jó adag pályázati forrás, egy kis ügyesség és már is jók a pályázatok. De vajon a pályázatokat kiírók számára is? Elérik a pályázati célt? Nem kis felelősség a pályázati ellenőrök és döntéshozók munkája.

Ellenőrizzük a felhasználást
Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.