Hívjon:
Qr Code

Munkatársaink, a szakértő kollégák akikkel rendszeresen együtt dolgozunk az akkori Vám- és Pénzügyőrség különböző szakterületein dolgoztak. Más nyomozati jogkörrel rendelkező hatóságok munkatársai és kollégái szintén a megfelelő összeállításban - ez a feladattól függ - képezik az adott ügy csapatát.

Változik a világ, a gazdaság egy kicsit stabilabb lábon áll, de továbbra is nagy a munkanélküliség. Kurrens feladat a Nemzeti Dohányboltok átvilágítása, rendbe tétele. A vállalkozások talán egy kicsit pozítivabban állnak a jövőjük elé, de az építőipar stagnál.

Jelentős változás a gazdasági környezetben. A világ méretű válság sok vállalkozást megingatott és egyre nőtt a készpénz hiánya az embereknél. Ez az időszak új feladatokat, eltérő módszereket igényelt. A válalatok centralizáltak, egy kicsit bezárkóztak és élesedett a piaci verseny. Nagyon sok kisebb vállalkozás bezárt és sok ember került a munkanélküliség áldozatává. Ez akarva akaratlanul is megemelte a potenciális elkövetők számát, melyük egy része kényszerből állt át a "rossz oldalra".

Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.