Hívjon:
Qr Code

Ez a legkönnyebben megválaszolható, de egyben a legnehezebb kérdés is. Nem lehet tudni előre. Akkor lehet rá válaszolni, ha már ismert a megbízó, ismert a megoldandó feladat és eldöntésre került, hogy vállalható az ügy.

Tovább...

Hivatalos díjszabás nincs, de 2014-ben jellemzően egy fő magánnyomozó vagy háttérben dolgozó személy általánosan 50-80 ezer forint/nap költséget jelent a megbízó számára, melyet egyes esetekben a további nem tervezhető költség is emelhet. Pl. speciális dokumentáció igénye, nagy számosságú hivatalos irat másolati kikérésének költségei, rendezvényen történő résztvétel mely adott esetben egy megfigyeléshez nélkülözhetetlen stb. Ez soknak tűnhet, de tényleg az az igaz, hogy a feladat ismeretében határozható meg a reális költség.

Ez eltérő magánnyomozónként, vagy iroda illetve ügynökségenként. Mi biztosan nem vállaljuk az alábbiakat:

  1. házastársi hűtlenségi ügyek;
  2. eltűnt személyek felkutatása mint önálló megbízás;
  3. politikai, diplomáciai ügyek;
  4. családfa nyomozás;
  5. behajtással összefüggő nyomozati cselekmények;

 

Mi jellemzően gazdasági ügyekkel, vállalkozások, munkatársak, üzlettársak tevékenységével összefüggő ügyekben dolgozunk. Az általánostól kissé eltérő szakmai kompetenciánk miatt specialitásunk a fémkereskedelemben történő ügyek, a környezetkárosítással összefüggő ügyek, a vám és ennek kapcsolódó szolgáltatásait érintő ügyek, a szállítmányozás, az árufuvarozás, a közösségi kereskedelemben femerülő ügyek és közreműködő személyek, továbbá de nem utolsó sorban a jövedéki termékekkel kapcsolatos visszaélések és ezen termékek útjának, rendeltetésének, közreműködőivel kapcsolatos feladatok. Fontos területünk a nagy összegű kifizető helyek által történő szerződéses viszonyok gyakorlati feltárása, konkrét bizonyítékok pro- és kontra- beszerzése, a kifizetéseket engedményezők döntéseinek - gyakorlati teljesítés igazolásának alátámasztása -.

Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.