Hívjon:
Qr Code

Felhasználási feltételek

A Külkereskedelmi- és Gazdasági Magánnyomozó Ügynökség internetes lapjait olvasók tudomásul veszik az alábbi feltételeket. Kérjük, hogy amennyiben az alábbi feltételekkel nem értenek egyet hagyják el az oldalt.

Tájékoztatás

A nyomozo.eu online portál bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Magyar Intrastat Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A nyomozo.eu -ból értesüléseket átvenni kizárólag a nyomozo.eu -ra való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: nyomozo.eu „Külkereskedelmi- és Gazdasági Magánnyomozó Ügynökség”
Az Magyar Intrastat Kft. valamennyi, a nyomozo.eu oldalra bekerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a nyomozo.eu oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Éppen ezért felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenőrizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért az Magyar Intrastat Kft. mindennemű felelősségét kizárja. Lapjainkon megjelenő és átvett tartalmak esetén a forrást minden esetben megjelöljük, ennek esetleges hiánya kizárólag a tévedés eredménye, melyet észrevétele után haladéktalanul pótolunk.


Kiadó:Magyar Intrastat Kft.
Iroda:1118 Budapest, Holdvilág utca 11.
Székhely:1125 Budapest, Béla Király útja 4/A.

Telefon (központ):
Mobil: +36-20-450 9300
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A kiadásért felel:az ügyvezető
 

Munkánkból adódóan, egyeztetés végett keressen minket a megadott számainkon.

Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.