Hívjon:
Qr Code

Magánnyomozói munka?!

Magyarországon nem elterjedt az ilyen bizalmas jellegű szolgáltatás igénybe vétele. A magánnyomozói tevékenység azonban nem újkeletű munka. Az 1900-as években futott fel igazán a magánnyomozók igénybe vétele viszont a második világháború után tiltották, nem volt legális. A rendszerváltás után ismét lehetőség nyílt ilyen tevékenység végzésére és magánnyomozói megbízás adására. A föld kontinensein eltérő elfogadottsággal dolgoznak a magánnyomozók. Az USÁ-ban a hatóságokkal együtt szinte kéz a kézben. Nagyon sok olyan ügy van, melyre a hatóságoknak nincs ideje, energiája ezért a civil nyomozó szolgáltatok látják el ezeket a tevékenységeket. Sok esetben biztosító társaságok alkalmaznak magánnyomozókat egyes biztosítási csalások leleplezésére, felfedésére. Cégek a gazdasági titkaik kiszivárogtatóinak felderítésére, munkatársak ellenőrzésére. Lehetne még sorolni az egyéb tevékenységeket, de minden ügy más és más és persze a munkák költség igénye is más és más.

A magánnyomozói munka nem olcsó, de nem is elérhetetlen. A magánnyomozók általában meghatározott területekre specializálódnak, abban tevékenykednek. Sokan dolgoznak egyedül kisebb ügyekben, személyek felkutatásában és ki kit csal meg sztorikban. Ha ilyen ügye van rossz helyen jár, mert mi vállalkozásokat érintő ügyekkel, gazdasági ügyekkel foglalkozunk melyek más fajta információkat, csapatmunkát, eszközöket és berendezéseket igényelnek.

A hazai jogszabályokban jelenleg nem sok felhatalmazást élveznek a magánnyomozók viszont szakmai múltjuk segítik munkájukat.

Mi a gazdasági ügyekre szakosodtunk és a vállalkozási területen tevékenykedünk. Ha van kérdése tegye fel nekünk és lehetőségeinkhez képest válaszolunk a kérdéseikre. Előre kell jeleznünk, hogy nem minden kérdésre válaszolhatunk, mert az a munka rovására mehet és ezt nem tehetjük. Ettől függetlenül kérdezzen bátran.

Valahogy keressük egymást. Adjon meg jeligét, ideiglenes mail címet vagy valamit.Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.