Hívjon:
Qr Code

TELEKOM

on 10 november 2017
NE DÖLJÖN BE

Ne akarja ezt!

Csörög a mobil. Ezt mindenki naponta többször átéli. Ismeretlen vagy rejtett szám. Felvesszük véletlenül vagy direkt mindegy is. Rekedt hangú úriember tájékoztat minket, hogy a TELEKOM-tól, de lehet, hogy más mobil társaságtól hív és közli, hogy virtuális sorsoláson a mi számunkat sorsolták ki az x. helyen és ezért a nyereményünk sokezer forint. Majd jön, hogy elmondja ki Ő álnév, azonosító és a már megszokott információk, hogy higyjük el ő tuti a szolgáltató embere. Mindig visszakérdez, hogy megértettük-e?! Ha igen, megy tovább a sztorival és három kérdést tesz fel:

1. Van-e bankszámlája?

2. Van-e bankkártyája?

3. Mennyi időbe telik egy bankautomatához elmenni?

Mely után közli, hogy semmilyen banki adatot ne adjunk meg, nem is kér és kérhet ilyet.

Ha eddig megettük a sztorit, akkor ahhoz, hogy rávezessék a szerencsés nyereményt a kártyára menjünk el egy bankautomatához és Ő megad 4-5-6 (ez a bankkártyán található 4-4-4-4-4-4 jegyű számcsoport ami a kártya száma 4 jegyenként tagolva) számcsoportot amit majd be kell írni az automatába, hogy a nyeremény a kártyánkra kerüljön.

NE DÖLJÜNK BE ez is csak egy csalás ismert szolgáltatók nevét felhasználva!!!

Kérem szépen. Bakkártyák közötti átvezetés esetén a pénz azonnal levonódik a számlánkról. A bankkártya lehet bármilyen országban kibocsátott kártya, ne gondoljuk, hogy a csaló annyira buta, hogy Magyar bankkártya számát fogja megadni. Amint bedöltünk ennek és örülnénk a pénznek majd rájövünk, hogy ez a szerencsés nyertes ne mi vagyunk, hanem a csaló akinek pénzt adtunk karácsonyra, névnapra, bármire. Jó eséllyel ettől a pénztől végleg elbúcsúzhatunk.

 

Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.