Hívjon:
Qr Code

Ránk számíthat!

ÉS RENDBEN MENNEK A DOLGOK

Ha már megtalálta Önt a baj, akkor segítünk a gondokat csökkenteni, ha még nem akkor megelőzni. Egy elbukott engedély újbóli megszerzése nagy gond.

Egy magánnyomozó iroda szolgáltatásai igen sokfélék. A miénk talán más is egy kicsit. A mi partnerkörünk a gazdasági szereplők közül kerül ki, mely egy speciális terület hiszen érteni kell a külkereskedelemhez, a szállítámányozáshoz, a logisztikához, a vámhoz, a jövedékhez, a fémkereskedelemhez, a számvitelhez, tehát azon túl, hogy meg kell találni, ki kell deríteni, le kell ellenőrizni, fel kell kutatni és még sorolhatóak a tipikus magánnyomozói tevékenységek itt más feladat is bőven akad.

Sokan eső után keresnek esernyőt és szídják az időjárást. Ezt is lehet, de ettől még elázunk! Ennek elkerülése érdekében javasolni szoktuk megbízóinknak, hogy előzzék meg a bajt. De mi is a baj? Mindenkinél más és más. Egy nagyvállalat, egy szállítmányozó, egy logisztikai szolgáltató más és más problémákkal találkozik munkája során. Van akinek el-el tűnnek az árui, van akinek mindig túl sok a gyártási selejtje, van ahol mindíg túlfogyasztanak a járművek, van ahol nem az van a csomagban aminek lennie kellene és még sorolhatóak a problémák. De az igazi gond akkor kezdődik ha egy hatóság bírságol, szankcionál vagy netán visszavon egy sok munkával és jelentős költséggel, beruházással megszerzett engedélyt. Ezt visszaszerezni nem egyszerű, sokkal hatékonyabb a rendszerbe építetten ellenőrizni és az ellenőrzést szúrópróbaszerűen nyomozati munkával kontrollálni. Ahol emberek dolgoznak ott hibáznak is, netán megesnek, de vélelmezhetően egy-egy hanyag munkatárs, netán egy ipari kém, egy rossz üzlettárs rendkívüli problémákat tud okozni.

Ránk számíthat!  Eegyen ez alkalomszerű vagy akár rendszeres, de szúrópróba szerű ellenőrzés, vizsgálat, kutatás vagy tényfeltáró munka.

Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.