Hívjon:
Qr Code

A dohánybolt

segítünk, hogy jól menjen.

Teljeskörűen átvilágítjuk a dohányboltjait, mely átvilágításnak csak egy része a biztonság. Szakértőink a működés összes elemét megvizsgálják.

Felmerül a kérdés, hogy egy magánnyomozó ügynökség miért foglalkozik a dohányboltok biztonságán túlmenően a bolt működtetésének kérdéseivel. Ezen a területen nagy tapasztalattal rendelkeznek munkatársaink, mert napi szinten dolgozunk Nemzeti Dohányboltokat működtetőkkel, melyből jelentős tapasztalatokat gyűjtöttünk össze arról, hogy milyen problémák merülnek fel a dohányboltok koncessziós jogát gyakorlóknál.

Egy dolog a biztonság amelyre szükség van, azonban további sok olyan szempont merül fel amivel a működtetésnél foglalkozni kell. Vállaljuk, hogy a teljes ügymenetet, a gazdasági feladatokat, a munkaszerződéseket, a működtetés részleteit, az adminisztrációt, a boltok elhelyezkedésének problémáit, az árukészlet és annak kérdéseit teljeskörűen átvilágítjuk. Az átvilágítás után a részletekig lebontva olyan dokumentációt készítünk amivel prosperáló és jól működő dohányboltja, boltjai lehetnek. Több bolt esetén javaslatot teszünk az árubeszerzés optimalizálására és ha van mozgó üzletvezető, vagy koordinátor akkor annak a személynek a tevkenységét is megvizsgáljuk.

A megbízás típusától, mélységétől függően - ha igénylik - rendbe is tesszük a boltok működését, az szükséges adminisztrációt kialakítjuk, és betanítjuk a feladatokra a megfelelő személyeket. Természetesen a munkánk részét képezheti a munkatársak lojalitás vizsgálata, a boltban dolgozók "stressz tesztje", a jogszabályi követelmények betartása, a túlzó selejt keletkezés vizsgálata és a leltárhiány feltárása. 

Ugrás a lap telejére

Az oldal a jobb megjelenés érdekében Cookie-kat használ. Kérjük fogadja el a tájékoztatást.